×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Hyperlite - Nick Davies Signature Collection

Novinky, Trendy

1. apríla 2015 | 0 komentárov

Wakeboardová sezóna je za dverami a my vám chceme predstaviť novú Signature Collection Nicka Daviesa od Hyperlite, ktorý spolu s konštrukčným tímom Hyperlite vytvoril aj samotný jazdec Nick Davies! Všetky produkty skladom na našej predajni v Brne!

Nick Davies

Nick Davies je wakeboardingová top star z Veľkej Británie, niekoľkonásobný wakeboardový svetový šampión, víťaz mnohých súťaží WWA tour. Nick je nielen vynikajúci jazdec, ale aj veľký showman.

Nick Davies Signature Collection

Wakeboard Hyperlite Milkcart má tenšie a odolnejšie jadro ako doteraz. Vďaka jeho tvaru, prehnutie a kanálikom v sklznici je vhodný na air triky z vody a pre jazdu v parku. Na vývoji tohto modelu sa podieľal sám Nick Davies a je tak prispôsobený štýlu jeho jazdy. Milkcart je nový parkový wakeboard, ktorý v sebe spája všetky top funkcie minulých Nickových modelov a pridáva k nim novo viac flexibility na railoch. Disponuje tenším a napriek tomu veľmi odolným jadrom Crossover Core, uhlovými Fink pre maximálnu držanie a reakciu a novinkou v podobe ABS Cap Sidewall, ktoré poskytujú viac odolnosti než tradičné ABS sidewall, a to vďaka pridanej vrstve laminátu cez hranu. Milkcart je perfektná doska pre parkové jazdcov, ktorí chcú poriadny odraz pri trikoch rovnako ako kontrolu nad doskou.

Kompletný set-up potom tvorí spolu s topánkami Hyperlite Process teal a Hyperlite System viázáním.

Video - Hyperlite Process teal

Fotogaléria - z Instagramu Nicka Daviesa:

Sleduj Nicka na instagramufacebooku!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk