Horsefeathers × Movember

Novinky, Organizované akcie, Predajňa

1. novembra 2014 | 0 komentárov

Movember je tu! Zapojte sa s nami a značkou Horsefeathers ku kampani, pestujte fúzy a prispejte do zbierky!

V našom eshope môžete v priebehu celého novembra zakúpiť produkty z limitovanej edície značky Horsefeathers na podporu kampane Movember. Kúpte si tričko, šiltovku alebo hrnček a prispejte na dobrú vec!

Horsefeathers × Movember

Movember je kampaň, ktorá prebieha každoročne v priebehu mesiaca november a kladie si za cieľ šíriť povedomie o rakovine prostaty a jej prevencii.

Movember Foundation nabáda mužov, aby si nechali narásť fúzy a pomohli tak iniciovať diskusiu o problematike rakoviny prostaty a semenníkov a získať potrebné finančné prostriedky na podporu programov zaoberajúcich sa zdravím mužov. K dnešnému dňu si za týmto účelom vypestovali fuzy 4 milióny mužov z celého sveta.

Značka Horsefeathers je už tretím rokom oficiálnym partnerom podujatia. So svojou kolekciou limitovaných produktov, ktorých výťažok posiela na konto Movember, má veľký úspech a v minulom roku dokonca prispeli najväčšou čiastkou 167 443,- Kč.

Celú kampaň Horsefeathers zakončí akcií Raňajky pre zákazníkov, ktorá sa bude konať aj u nás na predajni v Brne 28. 11. 2014.

Movember snídaně

Zapojte sa aj vy!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Organizované akcie, Predajňa

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk