Odštartuj sezónu na kempe s Peacock Brothers!

Novinky, Organizované akcie

20. apríla 2023 | 0 komentárov

Začiatok sezóny nebude len o otváračkách, ale rýchlo sa na nás rúti aj zaujímavý kemp od bratov Peacockov. Čo si budeme, Česko a Slovensko nie sú úplne wakeboardové veľmoci, a preto nám robí o to väčšiu radosť, že sa táto akcia podarila zrealizovať!

Odštartuj sezónu na kempe s Peacock Brothers!

Nielen, že si s chlapcami môžeš prísť pokecať, ale dokonca sa môžeš prihlásiť na ich kemp, kde ťa zasypú ich radami a tipmi.

Martin z Freeride.cz pre teba pripravil bližšie info k akcii.

Sezóna je tu a pred nami je klasické oprášenie všetkých trikov, čo sme ešte minulý rok dávali s prstom v nose. Všetci veľmi dobre vieme, ako to je... Na začiatku to ide ťažko a progres veľmi veľký nie je. Pokiaľ to máš podobne, tak by ťa mohol nakopnúť kemp od Peacock Brothers, ktorý je priamo s týmto zámerom organizovaný. Ten sa uskutoční už 13.-14. mája vo Wake Merkur.

    Ronix Kinetik Project Springbox 2

    Ronix Kinetik Project Springbox 2

    465.00 € 620.00 €

      Ronix One

      Ronix One

      480.00 € 600.00 €

        Follow Division 2 Impact

        Follow Division 2 Impact

        116.00 € 145.00 €

        Keby náhodou niekto nevedel, kto bratia sú, tak obaja sú profi jazdci z Anglicka. Za svoju kariéru obaja pozbierali celý rad úspechov a vyhrávali, čo sa dalo. Neskončili ale len pri jazdení, pretože majú veľmi blízko aj k natáčaniu editov, foteniu, organizovaniu kempov a trénovaniu. Rozhodne sa tak netreba báť, že by sa o teba starali nejakí amatéri.

        Odštartuj sezónu na kempe s Peacock Brothers!

        Kemp ako taký sa uskutoční od soboty 13. mája do nedele 14. mája. V týchto dvoch dňoch je cieľom posunúť jazdenie účastníkov a zároveň ich nasmerovať správnym smerom do zvyšku novej sezóny. Na kemp sa môžu hlásiť jazdci všetkých úrovní od úplných začiatočníkov až po ostrieľaných frajerov. Jediné, čo by to chcelo, je vedieť po anglicky, inak si s chlapcami veľmi nepokecáte. Ale všetko sa dá nejako riešiť.

        Odštartuj sezónu na kempe s Peacock Brothers!

        Celá táto sranda vyjde na približne 280 €. V cene dostaneš samozrejme vstup do areálu, jazdenie na víkend, jedlo od raňajok po večeru, ale hlavne pozornosť a cenné rady chalanov. Tréning začne stanovením cieľov a potom samotný tréning bude rozdelený do dvoch blokov každý deň. Účastníci budú navyše rozdelení do dvoch skupín, aby bol priestor sledovať všetkých do posledného detailu. Čerešničkou na torte potom budú fotky, ktoré ti celú akciu budú pripomínať. Jediné, čo si budeš musieť zariadiť sám je spanie, ale to nebude problém.

        Odštartuj sezónu na kempe s Peacock Brothers!

        Leto sa blíži rýchlejšie, než sa nám môže zdať, takže ak to chceš rozbehnúť vo veľkom už od začiatku, tak veľmi dlho neotáľaj a prihlás sa. Prihlásiť sa môžeš cez tento formulár a rozhodne sa oplatí sledovať aj Facebook udalosť akcie. Bratia ti ochotne pomôžu s čímkoľvek, čo na wakeu riešiš. Či už ide o prejdenie vleku, prvú prekážku, pokročilé air triky alebo napríklad štýl a kreativitu na vode.

          O'Neill Reactor II Back Zip 3/2 Full

          O'Neill Reactor II Back Zip 3/2 Full

          119.95 €

            O'Neill Wms Hyperfreak Fire 4/3 Chest Zip Full

            O'Neill Wms Hyperfreak Fire 4/3 Chest Zip Full

            390.00 €

              Follow Safety First Helmet

              Follow Safety First Helmet

              63.20 € 79.00 €

              Pokiaľ by ti toto nestačilo, tak Peacock Brothers budú na Merkure už o dva dni skôr na kurze inštruktorov (11. 5. – 14. 5.). Takže pokiaľ ťa to ťahá aj týmto smerom, môžeš od bratov nabrať ešte viac informácií tam. Chalani budú mať kurz pod palcom a budú zdieľať svoje skúsenosti, rady a tipy. Viac informácií o tomto kurze nájdeš na FB udalosti alebo sa môžeš opýtať na info@wjs.cz alebo kemp@wakemerkur.cz.

              [Via Freeride.cz]

              Všetka wakeboardová výbava na SNOWBOARD ZEZULA

              Ďalšie články z kategórie Novinky, Organizované akcie

              Kalendár akcií

              Detailný kalendár »

              Prihlásiť sa

              Zabudli ste heslo?

              alebo

              Registrácia

              Jazyk