×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

Nidecker: Snow.Surf Quiver

Novinky

11. januára 2023 | 0 komentárov

Kolekcia snowboardov Nidecker špecificky vytvorených pre perfektné surfové oblúky v prašane sa predstavuje v epickom videu zo Severnej Macedónie. Musíš vidieť!

Hory sú naše vlny.

Nidecker: Snow.Surf Quiver

Surfovanie na snehu je esenciou snowboardingu, a preto je tu kolekcia Snow.Surf Quiver od Nideckeru. Každá z fošní navrhnutých švajčiarskym shaperom TK je trochu iná, ale všetky ich spája túžba rezať oblúky nedotknutým prašanom ako na surfe. Dajú ti pocit beztiaže a nespútanej freeridovej radosti. Lepšie to asi vyjadrí dych vyrážajúce video zo Severnej Macedónie, ktoré ťa na tento štýl jazdenia veľmi naladí. Nám teda rozhodne nestačilo pustiť si ho len raz!

 

Dosky z kolekcie Nidecker Snow.Surf Quiver cielia na pokročilých riderov, čo si potrpia na výkonnosť a perfektný jazdný štýl. Trávia veľa času nielen na snehu, ale aj na vode a vedia, že keď sa chceš baviť, potrebuješ dosku zodpovedajúcu aktuálnym podmienkam. Preto v tejto sérii nájdu perfektné náčinie pre jarnú brečku aj obrovské oblúky v hlbokých prašanových pláňach. Skrátka, ak ti sedí jazda na zadnej nohe a perfektne vykrojené oblúky, tieto snowboardy sú pre teba splneným snom.

    Nidecker Mosquito

    Nidecker Mosquito

    630.00 €

      Nidecker Smoke

      Nidecker Smoke

      504.00 € 630.00 €

        Nidecker Gun

        Nidecker Gun

        630.00 €

        Predstav si dokonale prevedený oblúk. Ten zvuk, keď sa hrana správne zahryzne, ten pocit beztiaže na apexe a číra radosť na výjazde. Shaper TK to pozná na snehu aj na vlnách. Žije totiž v Biarritze, takže môže snowboarding so surfingom často striedať. Až po svojej ceste do Japonska si ale uvedomil, ako veľmi sú tieto svety prepojené. Práve z tohto vzťahu čerpá séria Snow.Surf Quiver inšpiráciu. Každý z tvarov vychádza z trochu iného jazdca a iného terénu, podobne ako surfoví shaperi tvoria dosky pre rôzny štýly a druhy vĺn.

        Nidecker: Snow.Surf Quiver

        Mosquito je ako twin fin, široká a krátka doska pre utiahnuté oblúky, zatiaľ čo Gun je navrhnutý na rýchle rysovanie elegantných línií. Za všetkými tvarmi ale stojí veľa poctivého testovania a overovania rôznych nápadov. Niekedy to ide hneď, inokedy sa musí skúsiť množstvo prototypov, než to vyjde. Rideri tímu Nidecker ich dôkladne otestovali, kým nebolo jasné, že je hotovo.

        A ako sa vlastne pozná, že je hotovo? Keď má rider rožok na tvári!

        Nedá sa to spočítať, pretože shaping dosiek nie je veda. Je to umenie!

        Čekuj celú ponuku Nidecker.

        Ďalšie články z kategórie Novinky

        Kalendár akcií

        Detailný kalendár »

        Prihlásiť sa

        Zabudli ste heslo?

        alebo

        Registrácia

        Jazyk