×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Nohavice na snowboard DC Wms Nonchalant  hot coral

Kolekcia zima 2022

Vydaj sa na hory či do parku pripravená so snowboardovými nohavicami od DC. Vybavené sú vhodnou vodoodolnosťou aj priedušnosťou pre aktivity na svahu… detailný popis

100.00 € Výpredaj -50 % 199.99 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Dámske snowboardové nohavice DC Wms Nonchalant

Vydaj sa na hory či do parku pripravená so snowboardovými nohavicami od DC. Vybavené sú vhodnou vodoodolnosťou aj priedušnosťou pre aktivity na svahu, ako aj podšívkou, ktorá zahreje. Nemôžu chýbať podlepené švy v kritických zónach, systém upevnenia bundy k nohaviciam alebo nevyhnutná DWR povrchová vrstva odpudzujúca vodu a chrániaca pred silným vetrom.

  • Hydroizolácia: 10 000m / 5 000g
  • Teplo a podšívka: 40g izolácie (hmotnosť výplne)
  • Taftová podšívka
  • Podlepenie švov na kritických zónach
  • Sieťované vetracie otvory na nohách
  • Systém upevnenia bundy k nohaviciam
  • Prispôsobenie v páse
  • Odolný vodoodpudivý DWR záter na návlekoch na topánky
  • Klin na topánky so zapínaním na patentky
  • Vrecká na ruky na zips
  • Vrecká na stehne
  • Zadné vrecká
  • Materiál: 100 % polyester
Nohavice na snowboard DC Wms Nonchalant hot coral 2022

Tabuľka veľkostí

S M L XL
A ŠÍRKA PÁSU (cm) 35 37 39 42
B DĹŽKA (cm) 100 102 104 107
 

Ako si vybrať snowboardové nohavice

Nohavice na snowboard sa nelíšia iba strihom a farbou, ale aj dôležitými parametrami, ako sú napríklad miera vodoodolnosti a priepustnosti, miera zateplenia a variabilita jednotlivých dielov (odnímateľná kapucňa, počet vetracích otvorov a pod.).

Dĺžka nohavíc

Zatiaľ čo obvod pása snowboardových nohavíc je možné spravidla nastaviť pomocou pásikov na suchý zips, s dĺžkou nohavíc nič nenarobíte. Ideálnu dĺžku nohavíc máte vtedy, ak vám pri drepe koniec nohavice nevyjde cez horný okraj snowboardovej topánky. Nohavice samozrejme nesmú škrtiť a ťahať v oblasti stehien alebo v rozkroku.

Vodoodolnosť

Na horách sa podmienky menia doslova z minúty na minútu. Aj keď to ráno vyzerá na poriadnu opaľovačku a azúrko po celý deň, znenazdania sa môže prihnať prehánka. Aby ste sa nemuseli okamžite bežať domov schovať, sú nohavice opatrené vodoodolnosťou. Znamená to, že dokážu odolať kvapkám vody aj snehu. Mieru vodoodolnosti nám na nohaviciach určuje tzv. vodný stĺpec. Určuje objem vody v milimetroch, akému sú nohavice schopné odolať. Od 10.000 milimetrov vyššie si môžete byť istí, že kupujete model, ktorý vás na zjazdovke nesklame a udrží vás v suchu. Obzvlášť podstatnou časťou vodoodolnosti je navyše aj podlepenie všetkých švov nohavíc. Ak by ste mali kvalitné a drahé nohavice, ktoré by však neboli vybavené napríklad podlepením zipsov, voda/vlhkosť sa do nohavíc ľahko dostane. A to je zásadná chyba, ktorá by vás pri športe veľmi obmedzila. Preto sa nebojte trochu zainvestovať. Uvidíte, že sa vám to vráti na prejazdených hodinách a radosti zo skvelej jazdy.

Priedušnosť

Ďalšiemu parametru, ktorému stojí za to venovať pozornosť, je určite priedušnosť materiálu. Bez nej by ste sa pri športe cítili ako zabalení v igelitovom sáčku. Podstatou priedušnosti je teda schopnosť vylúčiť preč od povrchu tela všetku nadbytočnú vlhkosť. Rozhodne by sa vám tak nemalo stávať, že sa večer vrátite zo zjazdovky a budete mať úplne prepotené spodky. Hodnota priepustnosti je udávaná v gramoch na meter štvorcový za 24 hodín, teda koľko gramov vodných pár prepustí meter štvorcový materiálu za jeden deň. Okrem pojmu "priedušnosť" sa ale tiež môžete stretnúť aj so skratkou MVTR. Nadšení športovci by sa mali obzerať po nohaviciach s priedušnosťou od 10.000 g/m2 za 24 hodín.

Odolnosť proti vetru

Ak je niečo naozaj nepríjemné, tak je to silný vietor prefukujúci pod bundu či nohavice. Ani pri jazde vám v takom prípade nie je práve teplo. Ako na to vyzrieť? Pri výbere nohavíc sa zamerajte aj na vetruvzdornosť. Pri výrobe sa medzi vrstvy materiálu zaručujúcich vodoodolnosť a priedušnosť vloží aj membrána vetruvzdorná. Nielen, že budete v suchu, ale zároveň vám bude aj príjemne, pretože vám vaše pracne vytvorené teplo nevezme vietor.

GORE-TEX

Osobitnou kategóriou, ktorá rozhodne stojí za zmienku, je materiál GORE-TEX. Ten si po celú dobu svojej životnosti udržiava maximálnu schopnosť vodoodolnosti, priepustnosti aj absolútnej vetruvzdornosti. Nohavice vyrobené z tohto materiálu sú vďaka špeciálnej membráne GORE-TEX úplne nepremokavé, molekuly vodnej pary aktívneho človeka však ľahko prestúpia pórmi materiálu von. Ľadový vietor sa taktiež nemá šancu dostať sa dovnútra. Takéto nohavice uspokoja aj toho najnáročnejšieho športovca.

Ventingy - vetracie otvory

Hoci bude mať vaše snowboardové oblečenie vysokú mieru priedušnosti, pri aktívnom pohybe alebo stúpaní do kopca sa budete viac potiť. Aby sa telesné pary nezrážali na vnútornej strane látky, bývajú snowboardové bundy a nohavice vybavené vetracími otvormi na zips, tzv. ventingy. Tie bývajú najčastejšie umiestnené na bundách v podpazuší, prípadne na chrbte, na nohaviciach, potom po bokoch alebo na vnútornej strane stehien. Dajú sa ľahko rozopnúť a pomôžu tak rýchlo odviesť telesné pary preč od tela. A vám už nebude horúco, ale tak akurát.

Detaily

Niektoré nohavice sú už dnes vybavené drobnými detailmi, ktoré človeka potešia. Jednou takou vychytávkou sú napríklad zateplené vrecká. Ak práve nemáte nasadené rukavice, príde vám vhod možnosť schovať si zmrznuté prsty do vreciek a trochu ich zohriať.

Ďalšou drobnosťou je možnosť spojenia nohavíc s bundou či vyhŕňateľný návlek v oblasti pásu a na konci nohavíc. Zdanlivo nepodstatná vecička dokáže zázraky. Ak sa stane, že sem tam sa na zjazdovke kotúľate, určite ste si niekedy nabrali pod bundu či nohavice trochu snehu, ktorý bol studený ako mrazená treska. Návleky či zipsové spojenie bundy s nohavicami majú za úlohu presne tejto nepríjemnosti zabrániť.

Dizajn

Vzhľad je ďalším dôležitým parametrom, ktorým sa pri výbere nohavíc určite riadite. Dnes už na trhu nemusíte vyberať len medzi radom rovnakých modelov v odtieňoch čiernej. Farebné varianty či originálne potlače nie sú raritou a vy si tak vyberiete kvalitné technicky vybavené nohavice so skvelým vzhľadom priamo na mieru.

DC Wms Nonchalant hot coral

Nohavice na snowboard DC Wms Nonchalant

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk