×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Vans Berle Pro. Nový signature model určený pre tých najväčších srdciarov

Novinky

6. februára 2019 | 0 komentárov

Vans odhalil nový model tenisiek vytvorený v spolupráci s jedným z najlepších tímových jazdcov. Elijah Berle patrí do stajne jezdcov Vans a to, čo s doskou dokáže, vie málokto. Model Berle Pro v sebe nesie odtlačok nezameniteľného štýlu, ktorým sa Elijah preháňa po uliciach a skateparkoch.

Nový model Berle Pro má okrem zaujímavého dizajnu i mnoho technologických vychytávok, ktorými sa trochu odlišuje od bežných vansiek. Najväčšou novinkou je však technológia WaffleControl, ktorá poskytuje podporu na najvyššej úrovni, vylepšený boardfeel a tlmenie. Svoje hranice tak môžete posúvať stále ďalej a ďalej. Za zmienku tiež stojí, že v dizajne tenisky sa odráža tiež Elijahov zmysel pre jednoduchosť a detail.

Elijah pochádza zo slnkom zaliateho kalifornského mestečka, Santa Monica. Vďaka svojmu trochu bláznivému a odvážnému štýlu a rýchlosti sa v roku 2016 dostal na titulnú stránku magazínu Thrasher a do sŕdc skejťákov po celom svete sa zapísal videom No Other Way, na ktoré sa môžete pozrieť nižšie.

Do predaja frčia už túto sobotu, 9. februára a nájdete ich u nás na predajni i na našom e-shope.

 

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk