×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Mrknite na fotky z Arbor Day!

Organizované akcie

27. júla 2015 | 0 komentárov

V nedeľu 26. júla prebehla v Brne longboardové akcia s názvom Arbor Day a bola to udalosť viac než podarená! Pozrite na fotky, čo sa tu všetko dialo!

Hlavnými hviezdami dňa boli jazdci z Arbor Skateboards James Kelly a Liam Morgan, ktorí na longboarde predviedli parádne kúsky! Ale mnohí jazdci z celej Českej republiky a Slovenska nezostali vôbec pozadu!

Mrknite na video!

Haters gonna hate, skaters gonna skate

Akcia začala okolo 13. hodiny v Dúhové ulici v Brne disciplínou Slide Contest a trvala bezmála hodinu, potom bola prerušená zásahom neohrozených mužov zákona a ich super manévrom sa zatarasením cesty vozidlami. Slide Contest bol ale aj napriek tomu úspešný a nikto si tým nenechal pokaziť náladu!

Pojazd na Vans U-rampe a autogramiáda

Akcia sa potom presunula za predajňu Snowboard Zezula, kde bola postavená U-rampa od Vans a celé popoludnie sa tu jazdilo. James a Liam ochotne rozdávali autogramy a tiež ste sa s nimi mohli treba odfotiť. Po celú nedeľu bola tiež otvorená predajňa, kde ste si mohli zaobstarať kúsky od Arbor, Caliber a Blood Orange s 20% zľavou.

Hippie jump - latka bola veľmi vysoko!

Latka sa nakoniec dostala naozaj veľmi vysoko a to doslova - na úctyhodných 134 cm! Víťazom sa stal Adrián Herck. Respect!

Pivka a Vans waffle

Po celú dobu trvania akcie bol za predajňou pre vás pripravený bar, kde ste si mohli zadarmo dať pivko alebo Red Bull ao občerstvenia sa tiež postarali dievčatá z Vans, ktoré tu pre vás vyrábali skvelé "značkové" wafle.

Týmto všetkým jazdcom i divákom ďakujeme za účasť a podporu, bolo to skvele strávené popoludnie!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk