×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Prilba na bicykel Bern Prescott  satin white

Kolekcia leto 2016

Prescott je prvou dámskou helmou Bern určenú pre horskú cyklistiku. Tvarom sa viac podobá klasickým bike helmám, je vybavená pevným odnímateľným… detailný popis

39.60 € Výpredaj -60 % 99.00 €

  • Doprava zadarmo pri nákupe nad 60.00 €
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Dámska prilba Bern Prescott

Prescott je prvou dámskou helmou Bern určenú pre horskú cyklistiku. Tvarom sa viac podobá klasickým bike helmám, je vybavená pevným odnímateľným šiltom a 16 ventilačnými otvormi, ktoré umožňujú optimálnu cirkuláciu vzduchu a vynikajúce odvetranie. Vzadu sa nachádza otočné koliesko integrované do vložky, ktoré slúžia pre optimálne nastavenie veľkosti a pohodlne pod neho schováte chvost. Helma je zhotovená pomocou technológie Zip Mold. Prichádza v rôznych baravných kombináciách, všetky sú však jedinečné v porovnaní s ostatnými prilbami na trhu.

parametre

  • Zip Mold - technológia priameho vstrekovania absorpčná hmoty do polykarbonátové škrupiny prilby. Helmy vyrábané pomocou revolučnej Zips Mold technológie sú určené pre športové aktivity ako je jazda na bicykli či inline korčuliach, skateboarding, snowboarding a lyžovanie. Helmy sa vyznačujú veľmi nízkou hmotnosťou a úzkym profilom pri vysokej miere ochrany hlavy.
  • All Season - systém vymeniteľných vpínacie vložiek pre univerzálne využitie v letnej i zimnej sezóne
  • Hmotnosť - 368 g

Prilba Prescott spĺňa normu EN 1078 + A1 (Prilby pre cyklistov a pre používateľov skejtbordov a kolieskových korčúľ), CPSC a ASTM F 2040.

Návod na použitie prilby Bern

Nasaďte si prilbu a pomocou upevňovacieho remienka usaďte prilbu na hlave tak, aby vám pohodlne a pevne sedela na hlave. Po zapnutí upínacieho remienku by sa prilba nemala pohybovať nijako významne vzad a vpred. Presvedčte sa, či vám prilba nebráni v rozhľade. Prilba je určená výhradne na jazdu na snowboarde a na lyžiach. Nesmie sa nikdy používať pre jazdu na motorizovaných dopravných prostriedkoch, pri horolezectve a činnostiach, kedy hrozí zaháknutie či zavesenie za upevňovacie remienok. Snowboardová prilba je konštruovaná tak, aby pri prípadnom páde absorbovala určitú časť energie. Preto v prípade väčšieho nárazu či hlbšieho škrabance treba prilbu ihneď vymeniť. Takto poškodená prilba nemôže už dostatočne chrániť vašu hlavu pred zranením. Taktiež po dlhodobom (mnohoročnom) používaní by mala byť prilba vymenená, a to aj keď neboli nijako poškodené. Kontroluj prilbu pravidelne na viditeľné vady a tiež či nechýbajú nejaké jej časti. Pre očistenie používaj len vodu, jemné mydlo a mäkký handričku. Ochranný vplyv tejto prilby môže byť znížený použitím laku, čistiacich prostriedkov, chemikálií a pod. Prilba nesmie byť vystavená vyššiu teplote ako 62 ° C. Pozor - takéto teploty dosahujú za slnečného dňa aj priestory vo vnútri automobilu! Niektoré zranenia sú nevyhnutné a úplne nezávislá na tom, akú prilbu nosíte.

 

 

Bern Prescott satin white

Prilba na bicykel Bern Prescott

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk