×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Prilba na bicykel Bern FL-1  gloss white

Kolekcia leto 2021

Značka Bern už niekoľko rokov vyrába helmy pre mestskú cyklistiku, skateboarding a predovšetkým snowboarding, toto je však prvý krát čo prichádza na… detailný popis

48.52 € Výpredaj -40 % 80.86 €

  • Doprava zadarmo pri nákupe nad 60.00 €
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Farebné varianty

Prilba Bern FL-1

Značka Bern už niekoľko rokov vyrába helmy pre mestskú cyklistiku, skateboarding a predovšetkým snowboarding, toto je však prvý krát čo prichádza na trh s prilbou určenú pre cestnú cyklistiku. Prilba FL-1 má všetky atribúty, ktoré by ste očakávali u závodné helmy. Veľa prívodu vzduchu pre ventiláciu, super ľahkú konštrukciu, ohromujúci dizajn s agresívnymi aerodynamickými líniami, ktoré však neohrozí vaše pohodlie pri jazde, je totiž vybavená Boa systémom, čo umožňuje prilbu jednoducho nastaviť, aby dokonale padla. FL-1 je odlišná od akejkoľvek plne odvětratelná helmy, je stavaná s 18 otvormi, bez toho, aby bola ohrozená pevnosť duálny polykarbonátové škrupiny. Medzi ďalšie funkcie patrí EPS pena pre zníženie hmotnosti a podšívka, pre udržanie komfortu pri dlhých výjazdoch.

parametre

  • In-Mold EPS construction - polykarbonátová micro shell lemovaná EPS penou pre vytvorenie ultra ľahké prilby
  • 360 ° Boa system - patentovací navíjací systém, ktorý umožní rýchle nastavenie veľkosti. Boa funguje na princípe navíjanie lanka na koliesko. Jednoduchým otáčaním navíjacieho kolieska sa lanko uťahuje a vďaka tomu je prilba rovnomerne utiahnutá. Výsledkom je vyšší stupeň pohodlia a prilba sa navyše sama nepovoľuje. Vytiahnutím kolieska sa naopak lanko uvoľní.

Prilba FL-1 spĺňa normy CPSC, EN 1078 + A1 (Prilby pre cyklistov a pre používateľov skejtbordov a kolieskových korčúľ) a ASTM F 2040.

Návod na použitie prilby Bern

Nasaďte si prilbu a pomocou upevňovacieho remienka usaďte prilbu na hlave tak, aby vám pohodlne a pevne sedela na hlave. Po zapnutí upínacieho remienku by sa prilba nemala pohybovať nijako významne vzad a vpred. Presvedčte sa, či vám prilba nebráni v rozhľade. Prilba je určená výhradne na jazdu na bicykli. Nesmie sa nikdy používať pre jazdu na motorizovaných dopravných prostriedkoch, pri horolezectve a činnostiach, kedy hrozí zaháknutie či zavesenie za upevňovacie remienok. Cyklistická prilba je konštruovaná tak, aby pri prípadnom páde absorbovala určitú časť energie. Preto v prípade väčšieho nárazu či hlbšieho škrabance treba prilbu ihneď vymeniť. Takto poškodená prilba nemôže už dostatočne chrániť vašu hlavu pred zranením. Taktiež po dlhodobom (mnohoročnom) používaní by mala byť prilba vymenená, a to aj keď neboli nijako poškodené. Kontroluj prilbu pravidelne na viditeľné vady a tiež či nechýbajú nejaké jej časti. Pre očistenie používaj len vodu, jemné mydlo a mäkký handričku. Ochranný vplyv tejto prilby môže byť znížený použitím laku, čistiacich prostriedkov, chemikálií a pod. Prilba nesmie byť vystavená vyššiu teplote ako 62 ° C. Pozor - takéto teploty dosahujú za slnečného dňa aj priestory vo vnútri automobilu! Niektoré zranenia sú nevyhnutné a úplne nezávislá na tom, akú prilbu nosíte.

 

Tabuľka veľkostí

VEĽKOSŤ PRILBY S M L
OBVOD HLAVY (cm) 52-55,5 55,5-59 59-62
 

Bern FL-1 gloss white

Prilba na bicykel Bern FL-1

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk