Flow - dvadsať rokov na trhu

6. decembra 2016 | 0 komentárov

Prebiehajúce sezóna je pre kalifornskú značku Flow už dvadsiata! Od v garáži vyrobených prototypov viazanie s odklápacou pätou uplynulo už spusta vody a technologické riešenia viazanie Flow patrí k najprogresívnejšie medzi všetkými značkami na trhu.

Prvý prototyp viazanie Flow s revolučným spôsobom nástupu do viazania cez otvárací pätu sa datuje niekde okolo roku 1995.

Flow 1995

Flow sa prvýkrát prezentovala v roku 1996 na športové výstave ISPO v Mníchove. V prvej sezóne 1996/97 sa podarilo predať 15 000 kusov viazania.

Flow 1996

Značka si od začiatku bola vedomá potreby dokonalej integrácie snowboardového viazania a topánok. V roku 1997 predstavuje tzv. "S-curve" - ​​totožné prehnutie pätky a zadnej časti topánky. Topánka sedí vo viazaní ako uliata.

Flow 1997

V roku 1998 došlo k zásadnému technologickému posunu, kedy tkaných popruh ako súčasť systému zatvárania päty (tzv. Power Triangle) bol nahradený oceľovým lankom. Rok na to bola hliníková konštrukcia základne a pätky nahradené plastovou.

Flow 1998

Od roku 2002 ponúka značka kompletnú kolekciu snowboardového vybavenia; okrem viazania a topánok predstavila aj kolekciu štrnástich snowboardov, vrátane troch PRO modelov pre tímové jazdca. Značka sa definitívne udomácnila medzi top snowboardovými brandy.

Flow 2002

Na to ako, vyzerá kolekcia Flow dvadsať rokov od prvých prototypov, sa môžete pozrieť tu.

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk