Nové komplety Gravity

Novinky

23. novembra 2016 | 0 komentárov

Zima je za dverami a značka Gravity si pre nás pripravila ponuku nových snowboardových kompletov. Pozri si sety, ktoré ladia ako dizajnovo tak aj funkčne a vyber si ten pravý pre seba.

Pánske snowboardové komplety

Gravity Bandit

Univerzálny snowboard pre skúsených all-mountain jazdcov. Camber prehnutie a posunuté inserty sú vhodné na zjazdovku aj do prašanu. Je doplnený o najvyšší model viazania G3 a ultraľahké topánky Manual. 

Gravity Empatic

Freestylový snowboard Empatic je ideálna do parku aj na zjazdovku. Drevo vhodné pre príležitostné jazdenie alebo pre začiatočníkov na freestyle. V kompletu je osvedčené viazanie G2 a pohodlné topánky Recon.

Gravity Madball

Allround komplet vhodný pre začínajúcich a mierne pokročilých jazdcov, ideálny na zjazdovku aj do prašanu. Skvele ladí s viazaním G1 a topánkami Recon, ktoré sú súčasťou kompletu. 

Dámske snowboardové komplety

Gravity Sublime

Freestylový snowboard s hybridným prehnutím Peanut Camber, vďaka ktorému sa doska nehryzie v oblúku na zjazdovke a lepšie pláva v prašane. V kompletu je doplnený o najvyšší model viazania G3 Lady a ultraľahké topánky Sage.

Gravity Thunder

Thunder je univerzálny snowboard pre všestranné jazdkyne, ponúkne im zábavnú jazdu na zjazdovke aj v prašane. V kompletu je doplnený viazaním G2 Lady a topánkami Aura.

Gravity Sirene

Allround snowboard vybavený prehnutím Camber, vďaka ktorému sa doska nehryzie v oblúku na zjazdovke a lepšie pláva v prašane. V kompletu je doplnený o model viazania G1 Lady a ultraľahké topánky Aura.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk