×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Test the Best v sobotu v Hradci

Organizované akcie

21. júna 2016 | 0 komentárov

Plán na sobotu? Snowboard Zezula wake testovačka v Hradci! Predpoveď sľubuje luxusné počasie, tak si zbaľte plavky, dobrú náladu a dorazte!

Testovačka pre začiatočníkov aj skúsených jazdcov

Chcete si wakeboarding prvýkrát vyskúšať, alebo už ste ostrieľaní rideri a chcete otestovať tie najnovšie dosky a vybavenie z tohtoročnej sezóny od top značiek ako Hyperlite a Ronix? Test the Best je akcia určená pre všetkých - či už ste začiatočník, alebo pokročilý jazdec, vek nehrá rolu! Vstup do areálu je zadarmo, celodenné cestovné potom za skvelú cenu 450 Kč. 

A čo wakeskate alebo paddleboard?

Na našom stánku si tiež môžete požičať wakeskate od značky Remote, alebo ak by ste radšej niečo pokojnejšie, budeme mať k dispozícii aj niekoľko paddleboardov, na ktorých sa môžete prejsť, alebo si len tak nájsť miesto na vode a parádne si zrelaxovať.

Wake, relax and party

Okrem wakeování vás čaká bar plný jedla a pitia a večer samozrejme afterparty, ktorá prebehne v clube Nox priamo v Hradci, kam bude fungovať zvoz zdarma priamo z areálu. Máte sa na čo tešiť!

Nalaďte sa na sobotňajšej atmosféru s trailerom k nášmu filmu Wakecation a zároveň vám tým pripomíname našu ďalšiu dôležitú akciu - premiéru tohoto snímku a Beach party!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk