JUST RIDE! 2014 - Ski areál MONÍNEC

Novinky, Videorecenzie, Sponzoring

13. februára 2014 | 0 komentárov

Sériu snowboardových a freeski happeningu Just Ride! organizovaných magazínom Freeride.cz už určite poznáte. Pozrite sa ako to vyzeralo minulý týždeň na našej druhej zastávke na Monínci!

Aj keď nám tohtoročnú zimu počasie vôbec nepraje, prežili sme minulý týždeň výborný slnečný deň na Monínci, ktorý bol tento rok v programe Just Ride úplnou novinkou. Vďaka svojej polohe tam mali blízko ľudia z Tábora, južných Čiech alebo aj z Prahy.

Tento rok sa zúčastňujeme piateho ročníka akcie Just Ride a musíme povedať , že program je čím ďalej tým nadupanejší . Pribudlo hneď niekoľko noviniek a tou hlavnou je určite pridanie freeskiingu do programu.

Ako hlavného partnera akcie Just Ride! 2014 ste nás mohli zastihnúť po celý deň v stánku Snowboard Zezula, kde sme podporovali tradičné demo test centrum. Tam ste si mohli požičať a zadarmo vyskúšať snowboardy, viazania, topánky ale aj freeski lyže od popredných značiek ako sú Flow, Gravity, Burton, Ride, Nitro, a v neposlednom aj Armada.

Súčasťou programu bol aj každoročný coaching, vďaka ktorému ste mohli absolvovať dvakrát za deň výučbovú session alebo tiež využiť koučov pre učenie základov. Samozrejmosťou boli jib contest a niekoľko ďalších súťaží o skvelé ceny. Domov ste si mohli teda odniesť napríklad nový snowboard Gravity Empatic.

Okrem akčných fotiek na kopci prebiehalo pod naším vedením aj fotenie v stanovom mestečku. Na požiadanie ste si mohli nechať urobiť fotky s partiou, rodinou alebo kľudne s novou doskou. Behom chvíľky ste fotku už držali v ruke a mohli si ju zobrať domov na pamiatku!

My veríme, že zima na horách nekončí a pokračujeme ďalej na Šumave. Nasledujúcou zástavkou bude Špičák u Železnej Rudy, ktorý je v programe taktiež úplnou novinkou. Určite sa opäť dočkáte veľa zábavy, nabitého programu a niekoľkých nových zážitkov. Pozrite nasledovné motivačné video z Monínca a nalaďte sa na ďalšiu zastávku. Budeme sa na Vás tešiť 15. 2. 2014 na Špičáku!

Sledujte Just Ride! 2014 aj na oficiálnych stránkach Freeride.cz!
Ďalšie články z kategórie Novinky, Videorecenzie, Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk