Snowboardové freestyle campy

2. novembra 2015 | 0 komentárov

Pre všetkých priaznivcov snowboardingu je tu ďalší ročník SNOWBOARD ZEZULA Freestyle Campu! Chcel by si sa naučiť nové triky a užiť si týždeň na horách sa super ľuďmi, ktorých baví snowboarding rovnako ako teba? Tak je to ideálna príležitosť prihlásiť sa!

SNOWBOARD ZEZULA FREESTYLE CAMP 2016

3.2. - 7.2. 2016 Deštné v Orlických horách | cena 5.490 Kč

Freestyle Camp sa koná v jednom z najlepších snowparkov v Českej republike pod dohľadom skúsených coach, profesionálneho kameramana a fotografa - táto kombinácia je istota rýchleho progresu tvojho snowboardingu, zábavy a veľa zážitkov!

Kempy sú určené na naučenie a zdokonalenie zručností freestyle snowboardingu, tzn. v snowparku. Je teda určený výhradne pre jazdcov, ktorí zvládajú jazdu na zjazdovke.

 

Prihlasovací formulár tu

Hlavnou náplňou kempu je coaching a videocoaching!

Coaching prebieha v časovom harmonograme s maximálnym ohľadom na jazdecký progres. Na jedného coach pripadá maximálne šesť Kemper, aby mal každý dostatočnú pozornosť a tiež priestor na jazdu a prípadné otázky. Teamový jazdci pomáhajú vylepšovať zručnosti, opravovať chyby a hlavne ťa správne motivujú k učeniu nových trikov.

Na záver dňa sa premietajú zábery v rámci videocoachingu projektorom na plátno s príslušným komentárom. U spomalených záberov ešte len pochopíte, prečo vám zrovna dnes nešla tá bs 360 a rozoberú sa prípadné chyby v štýle.

Coachové 

Základ tímu našich trénerov tvoria matadori českého snowboardingu a skúsení inštruktori Mojmír Langer a René Dobeš, ktorí sa postarajú o tvoje prvé freestylové krôčiky, prípadne odstráni zažité chyby pri jazde. Obaja títo rideri stojí na snowboarde viac ako 20 rokov a pod ich výcvikom prešiel nejeden slovenský profík. O progress skúsenejších Kemper sa postará Filip Gutwirth, ktorý patrí medzi českú snowboardovú špičku. Tešiť sa môžete aj na šoumena, zabávača a v neposlednom rade skvelého ridera Rada Dubového a veľa ďalších.

Videocoaching 

Videocoaching je najlepším spôsobom, ako vidieť vlastné chyby pri skokoch, jibovanie, alebo aj zaužívané chyby pri jazde ako je napríklad protirotace, hrbenia sa apod.

Foto/video

Na kempe bude prítomný profesionálny fotograf a kameraman, takže o kvalitný materiál nebude núdza.

Testcentrum

Kemper majú možnosť po celý priebeh kempe skúšať a testovať najnovšie snowboardy a viazania od značiek Gravity, Flow alebo Arbor.

Večerný program

Deň na freestyle kempe nekončí vypnutím lanovky, ale ponúka ďalšie aktivity ako návštevu bazéna, sauny, telocvične na futbal a iné športy, servis snowboardov, preteky, grilovačku spojenú s ollie contest, workshopy a prednášky od profesionálov z teamu Snowboard Zezula.

Ubytovanie

Penzión Jiskra bude v dobe kempe rezervovaný iba pre camperov, takže budeme mať dostatok priestoru a pokoja na všetky aktivity a coaching. Chata sa nachádza na kraji obce Deštné v Orlických horách a každodenné dopravu do snowparku bude zabezpečovať skibus.

Strava

Raňajky a večere sú zaistené priamo v budove penziónu Iskra. Polpenzia začína v stredu večerou a končí v nedeľu raňajkami. Obedy si každý z účastníkov rieši sám, ale väčšinou je trávime spoločne v niektorej z reštaurácií v blízkosti snowparku.

Doprava

Dopravu si každý zabezpečuje sám, ale možno sa dohovoriť s ďalšími účastníkmi a dopraviť sa spoločne (na facebooku vznikne skupina pre kemper, kde sa budete môcť dohovoriť na prípadné spolujazde).

Snowpark

Your Gravity Park Deštné v O.h. patrí medzi špičkové české snowparky. Skoky a prekážky rôznych úrovní poteší ako začínajúcich snowboardistov, tak skúsených profíkov.

Cena

V cene 5.490 Kč je zahrnuté 4-dňový jazdenie s coach, ubytovanie s polpenziou, permanentka na vlek, natáčanie a fotenie profesionálom, test centrum, workshopy, hromada darčekov od sponzorov, všetky sprievodné aktivity ako bazén, telocvičňa a pod. V cene nie je zahrnutá doprava a kopa zážitkov, ktoré sú na nezaplatenie :)

Kapacita kempu je 25 osôb.

Deti mladšie ako 12 rokov sa môžu zúčastniť kempe len v sprievode osoby staršej ako 18 rokov (v prípade nezáujmu o aktivity kempe uhradí sprievod iba cenu za ubytovanie a polpenziu).

Kemp je tiež možné venovať ako darčekový voucher treba k Vianociam. Každý účastník dostane uvítací balíček obsahujúci tričko, ponožky a ďalšie darčeky.

 

Detailné informácie, popis, ubytovanie a registráciu nájdete na webových stránkách.

Akékoľvek otázky smerujte na kempy@snowboard-zezula.cz, na telefónnom čísle 731 184 980 alebo osobne na kamennej predajni Snowboard Zezula.

 

 

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk