×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Kolieska Arbor - jasná voľba!

Novinky, Videorecenzie

3. augusta 2015 | 0 komentárov

Stále váhate, aké kolieska pre svoju dosku? Mrknite na videá tímu Sucrose Initiative značky Arbor, v ktorých vám ich jazdci poradia s výberom.

Kolieska Bogart - sú mierne offsetová kolieska s priemerom 61 mm, ktoré majú širší stopu než väčšina mini koliesok a pritom poskytujú hladkú jazdu aj na drsnejším povrchu. Majú plynulejšie a kontrolovatelnější slide efekt a to vďaka Sugar formuli, ktorá výrazne zlepšuje výkon a vytvára jedny z pretrvávajúcich koliesok na trhu. Pozri sa, čo hovorí na kolieska jazdec Will Clay.

 

Kolieska Summit - kolieska s priemerom 71 mm sú určené pre downhill, poskytujú potrebnú priľnavosť a výkon. Vyrobené sú zo sacharózy, vďaka ktorej majú kolieska extrémne hladké slidy a ponúkajú dobrú rovnováhu pri vysokých rýchlostiach. Čo si o nich myslia jazdec Cooper Darquea?

 

Kolieska Vice - kolieska s priemerom 69 mm sú určené pre freeride, ponúkajú univerzálne vlastnosti a výkon pri vyšších rýchlostiach. Čo o nich hovorí jazdec Norman Plante?

 

Kolieska Mosh - kolieska s priemerom 65 mm sú univerzálne voľbou pre mestský cruising a skating. Ponúkajú perfektné mix zrýchlenie a točivosti. Ako si ich pochvaľuje Norman Plante?

 

Kolieska Arbor nájdete v našej ponuke v rôznych farebných variantoch.

 

Ďalšie články z kategórie Novinky, Videorecenzie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk