Rozhovor s Natkou Knechtovou!

Sponzoring

5. mája 2015 | 0 komentárov

Prečítajte si rozhovor s mladou talentovanou wakeboardistkou Natálií Knechtovou! Natálii je 15 rokov, je z Brna a jej sponzormi sú: Snowboard Zezula, Hyperlite, Bern, O'Neill a wakeboardová crew Fklidu.

Natka, ako jej všetci hovoria, wakeboardom doslova žije. Jej lokálne cable park je Wake Merkur, kde ju môžete často stretnúť a pozrieť sa, ako trénuje. V článku sa môžete dočítať, prečo si vybrala práve Hyperlite nebo O'Neill, a čo má v pláne sa učiť za nové triky.

Natčino vybavenie:

 

Ako si sa dostala k wakeboardingu a koľko ti bolo?
K waku som sa dostala cez moji starší ségru, keď mi bolo 13. To som sa učila za člnom a rok na to ma segra vzala na vlek.

Kde sa ti jazdí najlepšie a prečo?
Najlepšie sa mi jazdilo v Anthemu v Thajsku. Vlek suprovo ťahá a točí sa v smere hodinových ručičiek, takže sa mi air triky robia lepšie.

Aký je tvoj obľúbený trik a čo sa chceš tento rok naučiť?
Můj nejoblíbenější trik je s-bend, který jsem se naučila nedávno a tantrum. Strašně moc bych se chtěla naučit s-bend do blindu a blind judge, ale to nějakou chvilku bude trvat.

Prečo si si vybrala práve Hyperlite a O'Neill?
Hyperlite som si vybrala kvôli Systému, vyhovujú mi oveľa viac ako pevné topánky. A O'Neill kvôli neoprenům. Supr pružnosť, materiál, človek sa v tom môže pohodlne hýbať, ľahký obliekania ... A vieš čo - farebne sa mi hodí k doske: D

Čo sa ti z výbavy páči najviac a prečo?
Všetko! Pretože mi všetko pekne ladí do tyrkysovej: D

Máš obľúbeného jazdca / jazdkyňu, ku ktorému vzhlížíš?
Moji najobľúbenejší jazdci sú Nick Davies a Julia Rick. Strašne sa mi páči Nickov štýl jazdenia a s Juliou som sa stretla aj osobne a je to veľmi fajn dievča.

Čo by si zlepšila na Merkúra?
Mohli by tam byť väčšie prekážky. Väčšia ,,áčko", kicker by bol lepší s rádiusom, ale aj bez neho sa na ňom dobre skáče a rooftop (prekážka so zubom) je tam navyše. Namiesto neho by tam mohla byť úplne iná prekážka, na ktoré sa človek viac vyblbne, pretože na tom rooftop nie je moc čo robiť. Potom na mieste, kde wakeaři skáču najviac air trikov je strašne plytká voda. Mohlo by to tam byt hlbší, je to celkom dosť nebezpečné.

Video: Natka a jej podarený bel air

Sledujte Natku na instagramu alebo na facebooku!

Ďalšie články z kategórie Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk