Nabídka snowboardů značky ARBOR

Novinky, Trendy

15. decembra 2014 | 0 komentárov

Táto značka sa zrodila v roku '95 v Kalifornii a v našom obchode nájdete bohatú ponuku ich snowboardov a longboardov, ktoré sa vyrába predovšetkým z prírodných materiálov.

Vzťah k životnému prostrediu

Pri výrobe svojich produktov kladie Arbor dôraz hlavne na prírodné materiály, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a dodávajú výrobkom lepšiu životnosť, efektívnosť a štýl. Medzi používané materiály patrí bambus, KOA drevo, eukaliptové drevo, korok, javor a mnoho ďalších.Ich filozofiou je robiť výborne remeselne zvládnutou prácu s dôrazom na skvelý dizajn produktov a zároveň sa správať ohľaduplne k prírode.

Snowboards

Snowboardy vyrába Arbor už od roku '95, kedy bola značka založená a k ich výrobe používa primárne materiály ako je drevo alebo bambus. Cieľom je produkovať ručne vyrábané snowboardy čo najvyššej kvality a inšpirovať k ochrane životného prostredia.



Longboards

Arbor vyrába širokú škálu tvarov dosiek pre všetky druhy jazdy. Longboardy sú rovnako ako snowboardy ručne vyrábané z prírodných materiálov a dosahujú čo najvyššej možnej kvality.

 

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk